Kllounadat e Tahirit, SMS përdor celularin me kufje në timon

3

 

2016-10-14-10-39-00

Ministria e Brendshme, kujdeset për qytetarët që qarkullojnë me automjete. Një sms që u ka mbërritur personave që administrojnë një automjet në Republikën e Shqipërisë, u ka “mbirë” një sms nga Ministria e Brendshme, ku u bëhet thirrje mos të përdorin celularët kur janë në timon. Nuk është hera e parë që Ministria e Brendshme, dërgon sms të tilla në celularët e qytetarëve shqiptarë dhe i instrukton kaq hollësisht sesi duhet të përdorin celularët në lëvizje me automjet. Kllounada të tilla, vetëm në Shqipëri ndodhin.

Sms ka këtë përmbajtje:

Telefon në timon? Vendos kufje, opsionin “autoparlant”, ose ndalo. Mos përdor celular kur je në timon! Ministria e Punëve të Brendshme.

SHPËRNDAJE

Warning: A non-numeric value encountered in /home3/wacptq0abqnu/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

JEPNI MENDIMIN TUAJ