VIDEO/Lindita Rova uron nxënësit e Qarkut Gjirokastër me rastin e celjes së sezonit të ri arsimor

Drejtoresha e Drejtorisë Arsimore Rajonale Gjirokastër zonja Lindita Rova, ka uruar nxënësit e ciklit arsimor 9-vjecar dhe atij parauniversitar me rastin e celjes së sezonit të ri mësimor.

SHPËRNDAJE

JEPNI MENDIMIN TUAJ