Vleresohen te gjithe anetaret e Bordit Drejtues te Fondit Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim

3

Sot gjatë ceremonisë së përfundimit të restaurimit te pazarit te Gjirokastres, Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës vlerësoi me titullin “Qytetar Nderi” gjithë anëtarët e Bordit Drejtues të Fondit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim. Financimi i investimit nga AADF e ka shndëruar pazarin në zonën më të rëndësishme të zhvillimit ekonomik dhe turistik të qytetit. Titulli u dha nga Kryetarja e Bashkise Zamira Rami dhe nga Kryetarja e Keshillit Bashkiak Vjollca Koko. Fotografia e Bashkia GjirokasterFotografia e Bashkia GjirokasterFotografia e Bashkia GjirokasterFotografia e Bashkia GjirokasterFotografia e Bashkia Gjirokaster

SHPËRNDAJE

Warning: A non-numeric value encountered in /home3/wacptq0abqnu/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

JEPNI MENDIMIN TUAJ