FOTO/Kreu i Qarkut Armand Hilaj, në takimin ndërkufitar në Prevezë

3

Këshilli i Qarkut Gjirokaster i përfaqësuar nga kryetari Armand Hilaj, po merr pjesë në takimin IV të Komitetit të Përbashkët Monitorues në Programin e Bashkëpunimit Ndërkufitar Greqi-Shqipëri 2014-2020.

Takimi i mbajtur në Prevezë ka rëndësi të veçantë për thirrjen e re të miratimit të projekteve strategjike të bashkëpunimit ndërkufitar.

Këshilli i Qarkut Gjirokaster si anëtar me të drejtë vote, do të veprojë në interesin më të lartë të zhvillimit të vendit dhe rajonit është shprehur kryetari Armand Hilaj.

SHPËRNDAJE

Warning: A non-numeric value encountered in /home3/wacptq0abqnu/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

JEPNI MENDIMIN TUAJ