VIDEO/Prefekti Astrit Aliaj takim për masat në prag të celjes së sezonit të ri turistik

Ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Gjirokaster eshte zhvilluar diten e sotme mbledhja e Organit Keshillues te Prefektit te qarkut me tematike “Mbi ecurine e sezonit turistik 2018 dhe plani i masave, i hartuar nga Deget Territoriale dhe Njesite e Veteqeverisje Vendore per mbarevajtjen e sezonit te ri turistik 2019”.

Ne fjalen e tij Prefekti Astrit Aliaj theksoi se pavaresisht punes se mire te zhvilluar ne vitin 2018 nga te gjithe aktoret dhe faktoret e zhvillimit te Turizmit ne qarkun tone, perseri vihen re disa problematika te hasura nga vizitoret vendas dhe te huaj qe kane vizituar kete qark.

Nga ana e Njesive te Veteqeverisjes Vendore dhe degeve territoriale kerkohet bashkepunim i ndersjellte me plane-masash konkrete ne menyre qe viti 2019 te jete nje vit i sukseshem per turizmin ne qarkun tone.

SHPËRNDAJE

Warning: A non-numeric value encountered in /home3/wacptq0abqnu/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

JEPNI MENDIMIN TUAJ