3 raste me Covid-19 në Përmet

3 raste të reja me Covid 19 janë zbuluar në Përmet. Mësohet se ndër të prekurit është një edukatore e një kopshti në qytet ku ky i fundit është mbyllur.
Të tre të prekurit me koronavirus janë izoluar në ambientet e banesave të tyre, pasi momentalisht gjendja e tyre paraqitet e mirë, ndërkohë që përgjigja pozitive e të tre të prekurve me Covid-19, ka vënë në lëvizje Policinë e Përmetit dhe NJVKSH për të gjurmuar kontaktet e të tre të prekurve.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment