Viti i ri arsimor nën masat anti-Covid

Nisja e vitit të ri arsimor ka shtuar kontrollet nga ana e ISHSH në shkollat e Qarkut të Gjirokastrës. Nga inspektimet sipas kreut të këtij institucioni Edi Sinojmeri deri më tani gjendja është normale , masat po gjejnë zbatim ndërsa u ka bërë apel qytetarëve kryesisht prindërve të fëmijëve që shkojnë në shkollat e vendit si dhe mësuesve për respektimin e mëtejshëm të tyre.Gjatë ditëve të fundit numri i të prekurve me Covid-19 në qytetin e Gjirokastrës është rritur ndjeshëm.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment