Kaos në SHBA: Pezullohet votimi për certifikimin e fitores së Biden, Pence evakuohet nga Kapitoli

Mbështetësit e Donald Trump kanë arritur që t’i kalojnë barrierat mbrojtëse dhe të futen në brendësi të Kapitolit në SHBA.

Ndërkohë, CNN raporton se zv/presidenti Mike Pence është evakuuar nga ndërtesa ku ndodhej për Sesionin e Përbashkët të Kongresit. Po ashtu, raportohet se votimi për certifikimin e votave elektorale është pezulluar, pasi protestuesit u futën në ndërtesë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment