Momente të dhunshme në qytetin e Fierit: Burri shkelmon pa mëshirë një grua

Një ngjarje e rëndë është shënuar dje në spitalin e Fierit.

Një burrë ka dhunuar me shkelma dhe grushta një qytetare, e cila, sipas një dëshmitari nuk i ka bërë asgjë, thjesht i ka thënë disa fjalë.

Siç shihet nga fotoja një grua tjetër përpiqet të qetësojë situatën por është e pamundur.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment