Greqia shtyn kufizimet me Shqipërinë deri më 5 prill

Numri i lartë i të prekurve me Covid 19 ka bërë që shteti helen të shtyjë sërish kufizimet. Pas një raporti të hollësishëm të të gjitha masave që janë në fuqi deri më sot, bëhet e ditur se masat do të vijojnë .Kjo vlen nga 22 Mars 2021 në 06:00 deri më 5 Prill në 06:00. Stacionet kufitare në Krystalopigi, Mavromati dhe Mertziani mbeten të mbyllura .

Kushtet për të hyrë në vend janë të vlefshme si më poshtë: Numri i njerëzve që lejohen të hyjnë në Greqi në ditë mbetet 400 nga Kakavia – Orari i hapjes së kufijve 07.00 – 19.00 – Paraqitja e një testi negativ brenda 72 orësh -Karantinë 14 ditore për ata që kalojnë përmes Greqisë, duke përjashtuar drejtuesit e kamionëve.

Përfundimi i PLF -Test i marrjes së mostrës provë e shpejtë nga shkallët EODY duke përfshirë drejtuesit e kamionëve të mallrave. Nëse dikush gjendet pozitiv në provat e shpejta që bëhen gjatë hyrjes në kufirin Greko-Shqiptar, ai nuk do të lejohet të hyjë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment