Dropulli pa drita, te prekurit me Covid rrezikojne

Zona e Dropullit është zhytur sërish në errësirë, ndërprerje te energjisë ka patur kryesisht në fshatrat e Dropullit të Sipërm. Sipas ankesave të banorëve të fshatrave të Komunës së Dropullit, ka shumë të moshuar që vuajnë nga koronavirus të cilët trajtohen me oksigjen në shtëpi por edhe me sëmundje të tjera.
Mjaftojnë pak reshje, dhe shumica e fshatrave mbeten pa energji elektrike për disa orë duke rrezikuar edhe jetën e njerëzve në këtë kohë pandemie.
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment