Sondazhi/ Gati 70% e shqiptarëve mendojnë se Rama duhet të ikë

Ka ardhur në rritje mendimi i qytetarëve shqiptarë që Edi Rama duhet të largohet nga qeveria dhe të zëvendësohet.

Janë 67.9 për qind e qytetarëve që kërkojnë zëvendësimin e Ramës si drejtues qeverie.

Vetëm 17.5 për qind e qytetarëve mendojnë se Rama duhet të vazhdojë të jetë si kryeministër.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment