Studentët nuk do të kthehen në auditore/ Rakacolli: Shohim si do ven shifrat

Edhe për dy javët në vijim studentët nuk do të kthehen në auditore. Vendimi i njoftua sot në mbledhjen e Komitetit të Ekspertëve, nga zv/ministrja e Shëndetësisë Mira Rakacolli.

“Studentët kanë kërkuar kthim në auditore, kjo varet në përputhje me nivelin e indikatorëve, të cilat nuk janë ende në atë stad për të hapur auditoret. Të shohim këto dy javë, sidomos shtimi i vaksinimit mund të sjellë ulje të numrave dhe mund të hapen auditoret”.- u shpreh Rakacolli.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment