“Save the Children” i bën thirrje partive politike: Përdorimi i fëmijëve në fushatë, shkelje e të drejtave të tyre

Organizata “Save the Children” ka dalë me një deklaratë ku i bën thirrje partive politike të mos përdorin imazhin e fëmijëve në fushatën e tyre pasi bie ndesh me mbrojtjen e tyre.

“Fotot e politikanëve ne foshnja/fëmijë, gjatë fushatës zgjedhore dhe shfrytëzimi i tyre si dekor për të bërë publicitet, për të përmirësuar imazhin apo për të fituar më shumë vota, është e papranueshme,”- thuhet ndër të tjera në deklaratë.

Deklarata e plotë:

"Save the Children" i bën thirrje partive politike:
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment