Slogani “Rama ik” vendoset në Google Maps te vila e kryeministrit

Slogani “Rama Ik” nuk përdoret më vetëm më thirrjet e opozitës dhe në parullat në Tiranë, por gjendet edhe online.

Në hartën Google  Maps, nëse kërkon për fshatin Surrel në Tiranë, në zonën ku ndodhet vila e kryeministrit Edi Rama vendi identifikohet me emrin “Rama ik”.

Sigurisht që emërimi nuk është zyrtar, por përdoruesit e internetit kanë zgjedhur që lagjen në Surrel ku banon kryeministri ta emërtojnë më sloganin e opozitës.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment