E miraton KQZ, kjo do të jetë fleta e votimit për zgjedhjet e 25 prillit

Pas dy ditësh debate, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar variantin përfundimtar të fletës së votimit për zgjedhjet e 25 prillit.

Fleta e propozuar nga kreu i KQZ, Ilirjan Celibashi ka qenë me emra dhe jo me numra. Po ashtu, fleta do ketë logot e partive dhe kandidatët me emra.

E miraton KQZ, kjo do të jetë fleta e votimit për zgjedhjet e 25
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment