Gafa e Ramës: Do të vijë një fazë historike që do rrinë më pak shqiptarë sesa do ikin

Gjatë një takimi të zhvilluar me fermerët e Beratit, kryeministri Rama ka bërë një gafë teksa fliste për të ardhmen e vendit dhe premtoi se qeveria do ta bëjë vendin zgjedhje të parë për qytetarët! Ndërkohë teksa komentonte largimin e njerëzve nga Shqipëria, Rama tha se tani ka më shumë shqiptarë që ikin se sa rrinë në vend. Por gafa e tij ishte pikërisht fakti kur tha se në të ardhmen do të ketë shumë shqiptarë që duan të largohen.

Rama u shpreh:

Në këtë dekadë realisht ky vend bëhet zgjedhja e parë. Kush do të iki, le të iki. Shyqyr nuk jemi në bunker që nuk dilet dot. Është fazë historike që ikin më shumë sesa kthehen. Do të vijë një fazë tjetër që do rrinë më pak sesa do ikin. Për të shkuar në atë fazë duhet punë.
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment