“Beton elektoral”, banoret e Arshi Lengos indinjohen me pushtetin vendor

Beton elektoral, keshtu e kane cilesuar banoret e fshatit Arshi Lengo rregullimin e nje segmenti rrugore ne kete fshat.
Betoni eshte hedhur ne disa pjese jo ne menyre te njetrajtshme cka ka revoltuar banoret e zones . Ata kerkojne te kryhen punime cilesore , te behet me dije fondi konkret i ketij investimi si dhe shtrimin total te saj .
Mungesa e infrastrukturës rrugore mbetet nje nga problematikat kryesore që evidentohet ne zonat rurale .

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment