Yuri Kim shpërndan mesazhin e Ipeshkve katolikë: Shitblerja e votës është plagë e madhe!

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim ka shpërndarë deklaratën e Ipeshkve katolikë sa i takon shitblerjes së votës, dhjetë ditë para zgjedhjeve të 25 prillit.

Sipas Kim, mesazhi i tyre është mjaft i fuqishëm për votuesit dhe kandidatët.  

“Mesazhi i fuqishëm i Ipeshkve katolikë: ‘Shitblerja e votës është plagë e madhe!

Kush e shet votën ka shitur dinjitetin e vet dhe atë të familjes. Kush e blen votën duke përfituar nga varfëria e votuesve nuk është i denjë të ulet në detyrën për të cilën kërkon’, shkruan ambasadorja Kim.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment