Yuri kim, paralajmërim për ata që shesin dhe blejnë votat

Ambasadorja amerikane Yuri Kim e bëri të qartë që në këto zgjedhje SHBA janë për një proces të ndershëm dhe të lirë. Pas një takimi me të rinjtë në Fier, Kim paralajmëroi të gjithë ata që blejnë apo shesin vota për 25 Prillin.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment