Bejko: Programi i PD garanton zhvillimin e Gjirokastres , me 25 prill ftoj qytetaret te votojne per ndryshimin!

Kandidati per deputet i PD ne qarkun e Gjirokastres z.Roland Bejko se bashku me urbanistin e arkitektin e njohur Besnik Aliaj dhe eksperte te tjere po punojne per nje projekt efikas , gjithperfshires per rimkembjen e ekonomise se qytetit te gurte, kryesisht nepermjet turizmit si nje nder sektoret me premtues, por jo vetem. Te gjithe sektoret e ekonomise do te rimkemben duke i garantuar Gjirokastres zhvillimin qe meriton. Gjirokastra ka potenciale te shumta te cilat duhet te shfrytezohen per te miren e vendit dhe banoreve .
Z.Bejko ka ftuar te gjithe qytetaret te shkojne me 25 prill te votojne per ndryshimin.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment