KQZ: Votuan 43.60% e qytetarëve deri në 17:00

Një numër i konsiderueshëm qytetarësh kanë votuar deri në orën 17:00 për 1596 Qendra Votimi nga 5199 që janë në total në të gjithë vendin. Sipas përditësimit më të fundit nga KQZ, janë Dibra dhe Tirana që janë pothuajse njësoj dhe me shifra të larta, 49.59% dhe 49.32% të qytetarëve që kanë ushtruar të drejtën e votës.

Berati 41.10%

Dibër 49.59%

Durrësi 42.26%

Elbasan 44.62%

Fier 41.23%

Gjirokastër 39.24%

Korçë 41.84%

Kukës 45.43%

Lezhë 41.33%

Shkodër 38.11%

Tiranë 49.32%

Vlorë 31.58%

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment