Rezultatet në Libohovë dhe Dropull


Përfundon numërimi në bashkitë Dropull dhe Libohovë. Rezultatet në Dropull:
1531-PS
592-PD
599-LSI

Rezultatet në Libohovë:


1154-PS
901-PD
201-LSi

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment