Numërimi për kandidatët, Celibashi jep udhëzim për KZAZ-të

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, ka udhëzuar që për ato KZAZ që kanë përfunduar numërimin e votave për subjektet zgjedhore, të fillojnë numërimin për kandidatët nesër, datë 28 prill 2021 në orën 9:00.

“Në ato KZAZ ku ka filluar, ose pritet të fillojë numërimi i votave për kandidatët, numërimi do të vazhdojë sot deri në orën 24:00 dhe do të rifillojë nesër në datën 28 prill 2021, në orën 9:00”, thuhet në një njoftim për shtyp nga KQZ-ja.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment