Tre ditë pas zgjedhjeve, KQZ gjen më në fund se sa shqiptarë votuan më 25 Prill

Janë dashur tre ditë që KQZ të shikojë sa shqiptarë kanë marrë pjesë në zgjedhje. Kreu i Komisionit Qëndror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ka deklaruar se pjesëmarrja në zgjedhjet e 25 prillit është 46.32%. Kjo shifër ka ardhur pas tre deklaratave mbi pjesëmarrjen, për të mos përmendur shifrat që dilnin në aplikacion.

Celibashi deklaroi:

Është mbyllur plotësisht procesi për partitë në lidhje me pjesëmarrjen shifrat janë këto: pjesëmarrje është 46.32% nga këto 47.6% është pjesëmarrja e grave dhe 52.34 % nga totali i pjesëmarrjes janë burra.
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment