Cukali: Ndërkombëtarët i certifikuan zgjedhjet, por ata kanë interesa gjeo-strategjikë dhe e mbyllin një sy

I ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, kreu i Këshillit Shqiptar të Medias, Koloreto Cukali u shpreh se vërtetë ndërkombëtarët i kanë certifikuar zgjedhjet, por ata kanë interesa gjeo-strategjikë dhe e mbyllin një sy.

Cukali: Vërtetë ndërkombëtarët i kanë certifikuar zgjedhjet, por ata kanë interesa gjeo-strategjikë dhe e mbyllin një sy. Kështu që të mos themi se e pranoi DASH-i, se unë jam shqiptar dhe nuk më intereson se kush vend i huaj i njeh ato. Ne  na janë vjedhur zgjedhjet.

Cukali shtoi se një problem themelor në vendin tonë lidhur me zgjedhjet është fakti që brenda partive nuk ka demokraci.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment