Basha: Shqiptarët votuan ndryshimin, kjo fushatë provoi se i bëjmë ballë propagandës së tyre

Ndërsa mbledhja e Kryesisë së PD është shoqëruar me debate, kryedemokrati Lulzim Basha ka deklaruar se në këtë fushatë shqiptaret dolën ne zemër dhe votuan ndryshimin në 25 prill.

Madje, Basha i ka ftuar demokratët për t’u bashkuar në betejën për ndryshim.

Kjo fushatë e provoi se ne edhe propagandës se tyre mund ti bëjmë ballë, ne mundemi ta shkatërrojmë atë: me zemër, me shpresë.

Dhe këtë ne e bëmë, shqiptaret dolën me gëzim ne zemër dhe votuan ndryshimin në 25 prill. Ata dje e donin me gjithë shpirt ndryshimin!Ata e duan ndryshimin edhe më shumë sot.

Ndaj të bashkuar ju ftoj ti prijmë me gjithë forcën tonë betejës për ndryshim për gjithë demokratët dhe gjithë shqiptarët”, mësohet të ketë deklaruar Basha.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment