Vendimi i KAS për zgjedhjet në Gjirokastër, PD dhe LSI do ta dërgojnë në Kolegjin Zgjedhor

Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim thanë se do të dërgojnë në Kolegjin Zgjedhor vendimin e Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve për të rrëzuar pretendimin e tyre për pavlefshmëri të zgjedhjeve në Qarkun e Gjirokastrës.

“Shpresojmë që vendimmarrja e Kolegjit Zgjedhor të jetë e ndryshme duke shpallur të pavlefshme zgjedhjet në Gjirokastër, dhe jo vetëm”, tha përfaqësuesi i PD-së, Ivi Kaso.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment