Dënohet me 2 vjet burg ish-kryeprokurori Adriatik Llalla

Prokurori i Pergjithshem Adriatik Llalla, duke dale pas nje takimi me Presidentin Bujar Nishani, ku kane diskutuar ne lidhje me goditjen dhe parandalimin e veprimtarise se grupeve radikale per dergimin e qytetareve shqiptare ne lufte ne Siri.

GJKKO ka vendosur që të dënojë me dy vite burg ish-Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla. Po ashtu, Llalla nuk do të ushtrojë funksione politike për pesë vjet.

Ai akuzohet për disa veprat penale që përfshijnë “Refuzim për deklarim, mos deklarim, fshehje ose deklarim i pasurive, interesave privat të personave të zgjedhur dhe nëpunësve publik ose i çdo personi tjetër që ka detyrim ligjor për deklarim”.

Adriatik Llalla u hetua edhe pastrimin për pastrimin e parave, por në përfundim ai u dërgua për gjykim vetëm për fshehje të pasurisë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment