Reforma në Drejtësi, paralajmëron Yuri Kim: Rastet e vështira po vijnë!

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka përshëndetur punën e bërë deri tani nga Gjykata Kushtetuese, që pas riformimit në dhjetor të vitit 2020.

Në një postim në twitter, Kim shkruan se rastet e vështira po vijnë, ndërsa shton se Reforma në Drejtësi është e vërtetë

Pas 3 vitesh e paralizimi, Gjykata Kushtetuese u bë funksionale në dhjetor të vitit 2020. Deri më tani, Gjykata Kushtetuese ka shqyrtuar 100 çështje dhe ka marrë 25 vendime.

Rastet e vështira po vijnë. Reforma në Drejtësi është e vërtetë. SHBA do të jetë me ju, derisa sistemi i drejtësisë të jetë plotësisht funksional”, shkruan ambasadorja Kim.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment