Për herë të parë në xhepat e shqiptarëve, kartmonedha e re 10.000 prezantohet pas dy ditësh

“Ditën e martë, datë 15 qershor 2021, ora 11:00,  në ambientet e Bankës së Shqipërisë do të organizohet prezantimi i dy prerjeve të radhës së serisë së re të kartëmonedhës shqiptare, përkatësisht 1000 Lekë dhe 10000 Lekë”, njoftoi Banka e Shqiperise.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment