Shpërdoroi detyrën, Zamira Rami dënohet me 1 vit shërbim prove

Zamira Rami u shpall fajtore dhe u dënua për shpërdorim detyre me 1 vit burgim duke e pezulluar ekzekutimin e burgimit dhe detyrimin për të kryer punë në interes publik.

Ish-kryebashkiakja e Gjirokastrës, Rami u akuzua nga Prokuroria e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit, ndërsa iu nënshtrua gjykimit të shkurtuar.

Sipas SPAK, Zamira Rami kishte prishur prona të ligjshme të 2 qytetarëve, duke shkaktuar një dëm prej 50 milionë lekësh të reja.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment