Dhunoi denoncuesen, pezullohen nga detyra dy efektivë policie në Himarë

ShÇBA ka pezulluar nga detyra dy efektivë policie, pas urdhrit të Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë. Më konkrtisht bëhet fjalë për punonjësit e Policisë:

• N/Komisar XH.Q., me detyrë Shefi Seksionit për Rendin dhe Sigurinë Publike në Komisariatin e Policisë Himarë;
• Inspektor K.S., me detyre SPZ në Njësinë Administrative Lukovë, Himarë.

“Procedimi ka filluar mbi bazën e kallëzimit të një shtetaseje për veprën penale të “Kryerjes së veprimeve arbitrare”, pasi është ushtruar dhunë ndaj denoncueses, nga ana e Inpektorit K.S. Ekzekutimi i urdhërit u pasqyrua me proces-verbalin përkatës dhe materialet u vunë në dispozicion të Prokurorisë së Rrethit Vlorë.” thuhet në njoftimin për mediat.

ShÇBA njofton se hetimet vijojnë për zbardhjen e plotë të rrethanave.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment