Festivali i sigurise rrugore ndalet ne Gjirokaster

Turi i “Festivali i Sigurise Rrugore” pas Tepelenes dhe Permetit eshte ndalur ne Gjirokaster. Nje organizim qe ka ne fokus edukimin e femijeve per sa i perket rregullave te qarkullimit rrugore ne nje kohe kur aksidentet jane teper te larta ne vend. Sipas Ina Haveri drejtore prane zyres se marrdhenieve per publikun keto aktivitete jane me vlera te vecanta per edukimin e brezave te rinj dhe kryesisht femijeve per te qene te mbrojtur ne perditshmeri.
Vete femijet thone se nepermjet ketij aktiviteti kane arritur te mesojne me shume gjera te reja lidhur me sigurine rrugore.
Ky aktivitet vjen ne bashkepunim me ministrine e infrastruktures dhe energjise, drejtoria e pergjithshme e sherbimeve te transportit rrugore dhe bashkite respektive.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment