Gjirokaster/ Nis mesimi plotesues, nxenesit: Shpresojme te rikuperojme mangesite e vitit te kaluar

Ka nisur sot mesimi plotesues per te gjithe nxenesit ne Shqiperi . Edhe ne Gjirokaster ne gjimnaze dhe shkollat 9 vjecare eshte kryer mesimi plotesues i cili ka filluar ne oren 8:00 dhe ka perfunduar ne oren 10:30.
Ne gjimnaze jane zhvilluar 5 ore perseritje me nje minutazh prej 20 minutash. Ndersa pjesmarrja ka qene thuajse e plote . Te pyetur nxenesit jane shprehur se nepermjet ketij mesimi do te arrijne te plotesojne mangesite e krijuara nga vitet e kaluara per shkak te kufizimeve qe pati dhe kryerjes online . Ne klasa nxenesit kane ruajtur distancen prej 1.5 metra dhe kane qene te pajisur me maska nga ana tjeter te pakte jane mesuesit qe nuk e kan ekryer ende vaksinen sipas te dhenave nga zyra vendore e arsimit.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment