Reporteri i Shqipërisë në BE ngre alarmin: Është zgjeruar roli i grupeve të Ballkanit në tregtinë e kokainës

Reporteri i Shqipërisë në BE, David Lega ka ngritur alarmin mbi zgjerimin e grupeve të Ballkanit, përfshirë edhe Shqipërinë, në tregtinë ndërkombëtare të kokainës.

Në një postim në tëitter, Lega thekson se bandat shqiptare luajnë një rol aktiv në tregtinë e kokainës, ndaj apelon autoritetet që të forcojë më tej luftën kundër krimit të organizuar.

Disa burime vërtetojnë rolin e zgjeruar e grupeve të Ballkanit në tregtinë ndërkombëtare të kokainës dhe autoriteteve të shteteve të tjera evropiane dhe grupet e identifikuara shqiptare që janë veçanërisht aktive. #Shqipëria duhet të forcojë më tej luftën kundër krimit të organizuar!”, shkruan eurodeputeti.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment