Stanet ne zonat e banuara, ankohen banoret e Valares: Nuk rrim dot ne shtepine tone

Banoret e fshatit Valare i jane drejtuar jugunews.net per sa i perket vendosjes se staneve ngjitur me shtepite e banueshme. Konkretisht banoret e nje pallati ne hyrje te fshatit Valare ankohen se autoritetet vendore nuk po nderhyjne ne zgjidhjen e ketij problemi ndersa jetesa eshte bere e pamundur duke rrezikuar edhe shendetin .
Banoret kerkojn marrjen e masave te menjehershme per largimin e stanit dhe lirimin e cdo hapesire te zaptuar pa leje ne afersi te zonave te banuara.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment