NISMA E LULEVE DHE SPIRANCA DIVING CENTER AKSION PËR PASTRIMIN E DETIT NË KSAMIL

Nisma e Luleve dhe Spiranca Diving Center kanë zhvilluar një aksion tjetër për pastrimin e detit në Ksamil. Aksioni i 23 në Ksamil nxorri 95 goma. Në total prej fillimit janë nxjerrë 1813.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment