AKU Gjirokaster bllokon akullore dhe cokollata te skaduara

AKU Gjirokaster ne vazhden e kontrolleve ne subjekte te ndryshme tregtare ka bllokuar rreth 4 kg akullore te disa markave si dhe çokollata te cilat kane qene jashte afatit te skadences. Me konstatimin e tyre AKU ka nderhyre ne bllokimin e produkteve ne keto biznese dhe u kane kerkuar subjekteve ti kthejne pas per te mos rrezikuat shendetin e konsumatoreve. Sipas kreut te AKU Armand Hila per momentin nuk jane konstatuar me produkte me te tilla problematika por grupet e inspektoreve ndodhen ne terren per te vijuar me kontrolle te imtesishme. Ai u ka bere thirrje qytetareve por edhe vete tregtareve te tregohen te kujdesshem si dhe te raportojne ne raste te tilla per te mbrojtur veten dhe te tjeret.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment