‘Arrest shtëpie’ për krahun e djathtë të Çilit

‘Arrest shtëpie’, ka qenë kjo masa e sigurisë e dhënë nga Gjykata e Përmetit ditën e sotme për Betim Shkupin, administratorin e UET-së, i cili u arrestua në operacionin policor “Mezhgorani”. Shkupi u arrestua të njëjtën mbrëmje së bashku me Henri Çili dhe të arrestuarit e tjerë. I njohur si krahu i djathtë i Henri Çilit, Shkupi mban postin e administratorit të “European Education Initiative Holding” .Ndërsa kujtojmë se mbrëmjen e kaluar , për Henri Çilin u mor masa “Detyrim Paraqitje”.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment