ARRSH njoftim për gjendjen e akseve rrugore në Shqipëri

ARRSH ka dhënë njoftim zyrtar në lidhje me gjendjen e akseve rrugore në të gjithë Shqipërinë. Pas ndërprerjes së reshjeve, duket se situata po shkon drejt përmirësimit.
Sipas ARRSH, rënie gurësh ka pasur vetëm në Elbasan-Rrogozhinë, ku është bërë ndërhyrja nga ana e autoriteteve dhe tashmë është e kalueshme.
ARRSH thekson aktualisht se të gjitha asket kryesore janë të kalueshme dhe pa probleme për qarkullimin rrugor.
STATUSI NGA ARRSH
?Reshjet e shiut dhe të borës kanë pushuar duke sjellë një përmirësim të gjendjes së akseve .
?Në segmentin rrugor Elbasan-Rrogozhinë (Paulesh) ka pasur rrënie gurësh, janë marrë masa menjëherë nga grupi i punës dhe është bërë pastrimi i plotë i aksit.
? Vazhdon puna për mirëmbajtjen rutinë.
Nuk ka problememe me qarkullimin në të gjitha akset kryesore./

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment