Avokati i Trump reagon pas fitores së Biden: Beteja ligjore nis të hënën

Skuadra ligjore e Donald Trump kanë bërë me dije se beteja ligjore do të nis të hënë.
Rudy Giuliani, avokati i Trump dhe një nga aleatët e tij më të ngushtë është shprehur se banorë të vdekur në Philadelphia (përfshirë babanë e aktorit Ëill Smith) kanë votuar këtë vit.
“Nuk humbet një epërsi e tillë pa korrupsion”, tha ai, nisur nga fakti që Trump kryesoi bindshëm në fillim pa u numëruar votat me postë.
Ai shtoi se vëzhguesit e tyre, që ishin rreth 50-60, ishin privuar nga e drejta për të inspektuar numërimin e fletëvëvotimeve me postë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment