Banorët e Këlcyrës degjenerojnë në zyrë kryebashkiakun Ndoni, ndyrësirë, legen, maskara, qen bir qeni

Tension në zyrën e kryebashkiakut të Këlcyrës Klement Ndoni.

Banorët që preken nga plani i ri urbanistik i qytetit ku i’u prishen banesat dhe bizneset e tyre, janë përballur mesditën e sotme me kryebashkiakun Klement Ndoni.

Juguneews.net përcjell një pjesë të debatit mes banorëve tepër të irrituar dhe kryebashkiakut Ndoni ku nuk kanë munguar ofendimet karshi këtij të fundit brenda zyres se tij ne prezence te policeve bashkiake.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment