Bashkitë më të prekura nga koronavirusi: Si renditen pas Tiranës me 209 raste

433 persona rezultojnë të infektuar me koronavirus në Shqipëri sot në datën 11 prill 2020. Ministria e Shëndetësisë renditi rastet, ku kryeson Tirana me 209 të prekur e pasuar nga Shkodra.
Harta e të prekurve nga COVID-19 zgjerohet në Tiranë me 10 raste, Shkodër 3 raste, Pukë 1 rast, Lushnje 1 rast, Krujë 1 rast dhe Durrës 1 rast
Shpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:
Tiranë 209 raste
Shkodër 52 raste
Durrës 39 raste
Fier 32 raste
Korçë 17 raste
Elbasan 15 raste
Lezhë 14 raste
Has 12 raste
Kavajë 8 raste
Lushnje 6 raste
Krujë 6 raste
Pukë 5 raste
Vlorë 5 raste
Rrogozhinë 4 raste
Tropojë 4 raste
Mirditë 3 raste
Berat 2 rast

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment