Bejko në Memaliaj: Banorët thonë “rrojmë se nuk vdesim dot”, gjithçka ndryshon më 25 prill!

Kandidati për deputet i PD në Qarkun e Gjirokastrës z. Roland Bejko është ndalur në Arrëz të Memaliajt ku ka takuar banorët e zonës të cilët kanë ndarë me të problemet e përditshme. Ndërsa shqetësimi kryesor mbetet qendra shëndetësore në të cilën infermierja ndonëse e punësuar nuk shkon duke i lënë të sëmurët në mëshirë të fatit.

“Në Arrëz të Memaliajt, banorët e atyshëm të thonë “rrojmë se nuk vdesim dot”.

Aty ka një qendër shëndetësore, por infermieria merr rrogën dhe nuk vjen kurrë sipas tyre ndërkohë që shumica janë të moshuar dhe të sëmurë”- ka përfunduar z.Bejko.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment