Bejko takim me të rinjtë e FRPD: Me Forumin Rinor, pikat vihen mbi “i”!

Kandidati për deputet i PD z.Roland Bejko është takuar së fundmi me anëtarët e FRPD në Gjirokastër. Sipas Bejkos të rinjtë janë shpresa se ky vend do të marr zhvillimin që meriton. Ndërsa shton se fushata e mbështetur nga rinia mer tjetër kuptim.
“Me Forumin Rinor, pikat vihen mbi “i”.
Punëtorë dhe modestë, me ide të qarta dhe ambiciozë! Me ta fushata merr tjetër kuptim.

riniafiton

shqipëriafiton”.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment