VIDEO/ Braho: Gënjeshtrat e bashkisë dhe kryeministrit po i vrasin njerëzit çdo ditë nga pak

Nga Gramiz Braho

Të nderuar qytetar të Gjirokastrës
Shikojeni se si Bashkia Gjirokastër vazhdon të premtojë me skema të gënjeshtërta sepse realiteti është ndryshe!
Bashkia dhe Kryeministri nuk po i helmon këta njerëz, ata po mundohen t’i bëjnë të vuajnë në pafundësi, duke i premtuar dhe…duke i harruar!
Po i vrasin çdo ditë nga pak, duke i shkaktuar vuajtje dhe mjerim.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment