Cështja Tahiri në Bundestag,përfaqësuesi i CDU/ CSU:Nuk na hidhni dot hi syve!

Peter Beyer përfaqësues i CDU/ CSU në fjalën e tij në Bundestag për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut foli edhe për çështjen Tahiri dhe tha se “nuk na hidhni dot hi syve me atë dënim”. Nga ana tjetër , Florian Hahn tha se Shqipëria ka bërë përparim në sistemin e gjyqësorit, por ka ende punë për të bërë në luftën kundër krimit të organizuar. “Po të votojmë për Shqipërinë i japim një shans historik. Kemi vendosur kritere shumë të forta për Shqipërinë, të ndara në dy faza. Hapja e negociatave nuk do të thotë anëtarësim”, – Florian Hahn.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment