Covid-19 futet në bashki, infektohet nën kryetarja e Shkodrës


Nënkryetarja e Bashkisë Shkodër Emilia Koliqi ka rezultuar pozitive me COVID-19. Nënkryetarja ka bërë testin një ditë më parë dhe sot ka marrë konfirmimin si e infektuar. Sipas burimeve Koliqi ndodhet në gjëndje të mirë shëndetësore dhe i vetmi problem është temperatura 37.5.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment