Covid-19 / Mbyllen disa kopshte në Gjirokastër

Covid-19 në Gjirokastër po përhapet me shpejtësi . Virusi ka hyrë kudo në çdo institucion duke kërcënuar seriozisht punonjësit. Infektimit nuk u kanë shpëtuar as shkollat e kopshtet. Brenda javës në Gjirokastër janë mbyllur 4 kopshte 2 prej të cilave vetëm sot . Përkatësisht është mbyllur kopshti 5 dhe 6 në lagjen “Zinxhira” dhe “Punëtori”. Këto kopshte do të vijojnë të qëndrojnë mbyllur deri në një lajmërim të dytë.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment